Etusivu »Yritys »Myytävät kohteet »Vuokrattavat kohteet »Tule töihin »Yhteydet » Ajankohtaista » Kuvagalleria »

Sivulinkit

MYYTÄVÄT KOHTEET - As Oy Viitasaaren Loisto - Rakennustapaseloste

As Oy Viitasaaren Loiste »

As Oy Viitasaaren Loisto »

· Virtuaalikierrokset »

· Rakennustapaseloste »


Tänään on Sunnuntai 19.05.2024 - Viikko 20|Sivu päivitetty: 03.04.2014 - 10:49

« Takaisin


RAKENNUSTAPASELOSTE 29.5.2013

Yleistä
Rakennushanke käsittää yhden 4-kerroksisen asuinkerrostalon rakentamisen Viitasaaren kaupungin keskustaan. Osoite Rantatie, 44500 Viitasaari.

Yhtiöön tulee 26 asuntoa. Ensimmäiseen kerrokseen tulee tekniset tilat, taloyhtiön sekä huoneistokohtaiset varastot.

Asunto-osakeyhtiö rakennetaan omalle tontille.

Perustukset
Perustukset tehdään teräsbetonirakenteisena.

Alapohja ja välipohja
Alapohja on suunnitelman mukaisin lämmönerityksin varustettu maanvarainen betonilaatta. Välipohjat tehdään pääosin teräsbetonisista ontelolaatoista, suunnitelman mukaisin ääneneristyksin ja paikalla valetuista betonisista pintalaatoista.

Julkisivut
Ulkoseinien pääasiallinen pintamateriaali on tiilimuuraus sekä puupaneli. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti.

Yläpohja ja vesikate
Yläpohjana on ontelolaatta yläpuolisine ristikkorakenteineen ja lämmöneristyksineen. Vesikatteena on bitumikermikate.

Väliseinät
Huoneistojen väliseinät ovat betonirakenteisia. Asuntojen sisäpuoliset seinät ovat puu- tai metallirankaisia kipsilevyseiniä. Kostean tilan seinät ovat Aco-elementtiseiniä.

Ikkunat sekä parveke- ja teranssiovet
Sisään avautuvat, tehdasvalmisteiset, kolmilasiset puu-alumiini-ikkunat tehdasmaalattuna. Ikkunat varustetaan sälekaihtimin. Parvekke- ja teranssiovet ovat yksilehtisiä lasiaukollisia ulos aukeavia puu-alumiiniovia. Ulkopuoliset osat on käsitelty julkisivukuvan mukaan.

Ovet
Porrashuoneen ulko-ovet ovat metallirakenteisia lasiovia. Asuntojen porrashuoneeseen avautuvat ovet ovat viilupintaisia paloa pidättäviä ovia.Väliovet ovat valkoisia tehdasmaalattuja laakaovia sekä liukuovia.Saunoissa on karkaistu täyslasiovi.

Parvekkeet ja teranssit
Asuntojen parvekkeet ja teranssit ovat pohjapiirustusten ja julkisivupiirustusten mukaisesti tehtyjä. Teräsbetonia ja yläpinnaltaan hienopestyä.Sisäpinnat puuta tai tiiltä julkisivukuvan mukaisesti. Parvekekaiteen rungot sinkittyä, polttomaalattua terästä tai polttomaalattua alumiinia. Verhouksena lasi. Parvekkeet ovat lasitettuja.

Lattiapäälysteet
Eteisissä, keittiöissä, olohuoneissa, makuuhuoneissa on parkettilattiat, jalkalistat kuultokäsitelty. Pesuhuoneissa sekä saunoissa on lattialaatoitus.

Sisäseinät
Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Saunojen seinissä on paneli ja saunasuojakäsittely. Asuntojen betoniseinät sekä kipsilevyseinien saumat tasoitetaan ja seinät maalataan värisuunnitelman mukaisesti.

Sisäkatot
Pääosin ontelolaatta- ja kipsilevykatot ruiskutasoitetaan valkoisiksi.Mahdolliset asuntojen alakatot ja kotelot tehdään kipsilevystä.Saunoissa ja pesuhuoneissa on panelikatot saunasuojakäsiteltynä.

Kalusteet
Asunnoissa on tehdasvalmisteiset kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Keittiön kalusteovet ovat maalattuja mdf-ovia (HR2). Keittiöiden työtasot ovat laminaattitasoja upotetuin rst-altain. Keittiön työtasojen ja kaapiston väliin asennetaan kalustevälilaatoitus. Muiden tilojen kalusteovet ovat maalattuja mdf-ovia (HR2).Pesuhuoneen altaiden yhteyteen asennetaan valaisinpeili- sekä allaskaappi. Pesuhuoneissa on myös pyykkikaapit.

Varusteet
Pesuhuoneissa suihkujakoseinä sekä pyyhekoukku.Wc:n yhteyteen wc-paperiteline.Irtaimistovarastoihin asennetaan vaatetanko ja hyllyt.

Koneet ja laitteet
Keittiössä on keraamiset kotitalousliedet, astianpesukone sekä varaus mikroaaltouunille. Kylmäkalusteet piirustusten mukaan.Pesuhuoneissa on tilanvaraus pyykinpesukoneelle. Saunoissa on sähkökiuas.

Hissi
Porrashuone varustetaan invamitoitukset täyttävällä asuintalohissillä.
PihaAutopaikoitusalueet ja kulkutiet on asfalttipäällystetty. Muut alueet asemapiirroksen mukaan.

Ulkovarusteet
Piha-alueelle sijoitetaan asemapiirroksen mukaisesti pölytysteline sekä lipputanko. 

Talotekniikka
Asuinrakennus liitetään kaukolämpöverkkoon lattialämmityksenä. Rakennus liitetään antennijärjestelmään. Rakennuksessa on asuntokohtainen vedenmittaus, vedenkulutusta pienentävät wc-istuimet sekä huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla. Talon vesijohtojen nousulinjat on sijoitettu porrashuoneeseen. Asuntojen viemärit asennetaan pääosin välipohjarakenteisiin (ei alakattojen sisälle). Asuntoihin asennetaan ovipuhelinjärjestelmä. Tietoliikennekaapelointiverkko toteutetaan erillisen suunnitelman mukaan. Asuntojen sähkö-, antenni- ja yleiskaapelointipistokkeet sijoitetaan sähköpiirrosten mukaan.

Huomautukset
Tämä rakennustapaselostus on ohjeellinen ja myyjä varaa oikeuden muuttaa siinä annettuja tietoja.  Asuntokaupan sisältö ja ehdot täsmennetään lopullisissa myyntiasiakirjoissa. Asunnoissa saattaa esiintyä vähäisiä alaslaskuja, kotelointeja ja tarkastusluukkuja, joita ei ole merkitty esittelypiirustuksiin. Kalusteiden ja hormien mitoitus tarkistetaan työmaalla ja niiden mitat saattavat vähäisessä määrin muuttua suunnitellusta. Parvekelasitusta ei ole suunniteltu kaikilta osiltaan vesi- ja ilmatiiviiksi rakenteeksi. Piirustuksissa katkoviivoilla esitetyt kalusteet ovat varauksia ja ne eivät sisälly asunnon hintaan. Myyjällä on oikeus vaihtaa kauppanimikkeellä mainittuja tuotteita toisen valmistajan vastaaviin tuotteisiin. Autopaikkojen mitoitus sekä autojen kulkuun varatut tilat noudattavat kohdekohtaista suunnittelua, johon vaikuttavat mm kaavamääräykset ja paikoitusta varten käytettävissä oleva tila. Tämän johdosta mitoitus voi poiketa suosituksista.

Rakentaja
Rakennus Saarela Oy, juurikoskenkatu 6 h 201 84100 Ylivieska

© Rakennus Saarela Oy

designed by visible image 2013